Ervaringen en referenties van cliënten

Een aantal cliënten schreven een stukje over hun ervaringen bij Psycholoog Deventer.

5/5

“Hartstikke bedankt voor je luisterend oor en ik voelde mij voor het eerst weer bij jou gehoord en een mens… Dank je wel”.

5/5

“Na een jaar van vervelende situaties op het werk en op persoonlijk vlak was de emmer meer dan vol. Ik ben toen in contact gekomen met Psycholoog Deventer en samen hebben we een doel gemaakt van waar ik heen wilde. 1 van de oefeningen was om je zelf positief te bekijken en positief te blijven bekijken. Ook de ademhalingsoefeningen hebben mij bijzonder goed geholpen ook doordat ik zelf heb gezien wat het met mij deed. De relatief simpele oefeningen hebben mij enorm verbaast wat het met me heeft gedaan, en wat het nog steeds met me doet. Het positieve van de sessies is dat alles in een rustige en kalme omgeving gaat. Als er nu iets gebeurt wat stress tot gevolg kan hebben doe ik inmiddels bijna automatische de ademhalingsoefening en kan ik de situatie veel beter relativeren. Ook tijdens sport en privé gaat het met deze oefeningen gemakkelijker. Lutje bedankt voor de steun die ik van je heb mogen ontvangen.”

Contact met psycholoog Deventer

Zoek je goede hulp bij jou klacht of antwoord op je vragen? Neem contact op met Psychologen Nederland. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen jou goed helpen. Vind snel de beste behandeling bij jou klacht en maak een afspraak met een van onze psychologen in Deventer. Vaak is er geen wachtlijst en kun je snel terecht. Bel ons op: 085 4014720.