Coaching bij Psycholoog Deventer

In elke situatie precies zo handelen als je het liefst zou willen. Dat is lastig. Ook al weet je wat je wilt en wat je doelen zijn, in het moment ontglipt het je. Coaching helpt je de beste versie van jezelf te zijn, privé en op het werk. Je krijgt meer grip op je leven, kunt je levensstijl verbeteren en grote en kleine levensvragen onderzoeken. Door bewust tijd voor jezelf te maken, kom je er beter achter wie je bent, waar je voor staat en hoe je je leven beter kunt regisseren.

Op het werk

Ook op je werk biedt Coaching uitkomst. Dan staan vragen centraal als: hoe ga ik beter met conflicten om, hoe stel ik grenzen in op mijn werk, of hoe raak ik zo snel mogelijk thuis in mijn nieuwe werk? We behandelen ze in inzichtgevende gesprekken, met praktische oefeningen, humor en relativeringsvermogen.

Voor werkgevers biedt Psycholoog Deventer de mogelijkheid om als Huis-psycholoog op het bedrijf te coachen, bijvoorbeeld voor het begeleiden van het burn-out- en re-integratieproces of voor het coachen van nieuwe werknemers. In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek kan ik precies vertellen hoe ik je van dienst kan zijn.

Contact met psycholoog Deventer

Zoek je goede hulp bij jou klacht of antwoord op je vragen? Neem contact op met Psychologen Nederland. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen jou goed helpen. Vind snel de beste behandeling bij jou klacht en maak een afspraak met een van onze psychologen in Deventer. Vaak is er geen wachtlijst en kun je snel terecht. Bel ons op: 085 4014720.