Hartcoherentietraining in Deventer

Dit kan helpen als je meer wilt ontspannen en beter met stress situaties om wil gaan of de gevolgen van stress wil verminderen. Daarnaast kan het helpen om beter te presteren op je werk, je gezondheid te verbeteren en angst of depressie te overwinnen.

Wat is hartcoherentie?

Je hart is belangrijk, dat weet iedereen. Voor je gezondheid, levensverwachting; maar ook je innerlijk welzijn. Dat zit zo: je hartritme wisselt voortdurend, vooral naar aanleiding van emotionele veranderingen. Je hart reageert op je, op onbalans, disharmonie. En omgekeerd kun je door controle op je hartritme je emotionele toestand te lijf gaan.

Van je hart naar… tja, je hart

Hartcoherentie geeft je hele duidelijke, concrete technieken om bepaalde klachten te lijf te gaan: stress, burn-out, ADHD-gerelateerde klachten, maar ook lichamelijke aandoeningen, zoals migraine, astma, hartkloppingen, onverklaarde pijn op de borst en hoge bloeddruk. Voor veel mensen is het een plezierige methode; je kunt namelijk echt wat doen. De resultaten zijn opvallend goed. Zo kun je met de methode makkelijker omgaan met belasting, stress, depressie, angst, onzekerheid en spanningen.

Contact met psycholoog Deventer

Zoek je goede hulp bij jou klacht of antwoord op je vragen? Neem contact op met Psychologen Nederland. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen jou goed helpen. Vind snel de beste behandeling bij jou klacht en maak een afspraak met een van onze psychologen in Deventer. Vaak is er geen wachtlijst en kun je snel terecht. Bel ons op: 085 4014720.