Therapie in Deventer

Zo pakken we het aan

De behandeling draait helemaal om jou. Jij bent het uitgangspunt, onderwerp en de weg van groei. Ik help je bij het vinden van jouw ‘valkuilen’ en patronen. Je leert ze te doorbreken, en nieuwe manieren te vinden om met je situatie om te gaan. Zo zet je veranderprocessen in gang. Op eigen kracht, vanuit eigen talent en met mijn ondersteuning.

We richten ons namelijk niet enkel en alleen op je probleem of klacht. Jij bent het onderwerp; als mens, met alles wat je kunt, het talent dat je hebt, waar jouw kansen liggen en hoe jij op jouw unieke manier vorm geeft aan je leven. Soms is dat best een beetje confronterend; maar uiteindelijk geeft het je alle middelen om de regie over jouw leven op te pakken.

Volkomen balans.

In mijn werkwijze maak ik veel gebruik van de zogenaamde Soul Body Fusion-methode. Dat is een vaardigheid die je op elk moment en op elke plek kunt inzetten; om jezelf ten volste te vinden, in liefde, in tederheid of in eenheid van jezelf. Bij veel mensen zijn lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd.

De Soul Body Fusion techniek brengt je bewustzijn volledig in je lichaam – tot in je cellen. JJe stemt jezelf af op je kracht van leven en brengt jezelf op dezelfde golflengte met het allerbeste wat je bent. Hier vindt je wezenlijke en eigen bronnen van kracht en licht. Eigen inspiratie, eigen bezieling, energie. De Mana waar je van gaat stralen en met jou…

Therapievormen

  • Relatietherapie: We proberen de neerwaartse spiraal te doorbreken, maken moeilijke onderwerpen bespreekbaar. Zo gaan we ervoor zorgen dat jullie als koppel sterker worden.
  • Depressiebehandeling: Een depressie kan ontstaan zonder dat daar een duidelijke aanleiding voor is. Eigenlijk gaat het allemaal prima, en toch ben je niet gelukkig.
  • Rouw- en verliesverwerking: Iets of iemand verliezen kan soms zo emotioneel en ingrijpend zijn dat je het rouwproces niet alleen aankunt. Je zit letterlijk vast in je rouw.
  • Angst-therapie: Je bent echt niet de enige, 1 op de 8 Nederlanders lijdt aan een angststoornis.
  • Traumatherapie: Een trauma wordt in principe veroorzaakt door hele sterke emotie die je geen plaats hebt kunnen geven. Deze emoties blijven onverwerkt door je hoofd spoken.

Verder Kijken

De behandeling is praktisch en concreet; je leert dus niet alleen hoe het allemaal werkt, maar ook wat jij hier en nu kunt doen. We maken de zaken nooit moeilijker of zwaarder dan ze zijn, maar werken met overtuiging en met respect voor jouw gevoelens en jouw situatie.

Contact met psycholoog Deventer

Zoek je goede hulp bij jou klacht of antwoord op je vragen? Neem contact op met Psychologen Nederland. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen jou goed helpen. Vind snel de beste behandeling bij jou klacht en maak een afspraak met een van onze psychologen in Deventer. Vaak is er geen wachtlijst en kun je snel terecht. Bel ons op: 085 4014720.